I samarbeid med: 

Selge eller kjøpe Tesla


Ønsker du proffesjonell hjelp til salg av din Tesla? Vi har gode kanaler og proffesjonelt salgssystem, og tilbyr nå redusert pris på jobben!

Ønsker du å kjøpe Tesla? Spør oss om finans og forsikring!

Bil1 er en bilforretning med stor kundemasse, og gode kontakter på både eksport og import av bil. Vi har erfaring med salg av Tesla, og har flere henvendelser fra forhandlere i forskjellige land som ønsker å importere Tesla fra Norge. Vi ordner alt av papirer, klargjøring, tilbyr innbytte, finansiering, forsikring, oppgraderinger, m.m.

Vi har nå et introduksjonstilbud med redusert pris på kun kr 15 000 for jobben, som avregnes etter salg. Vi ordner en profesjonell annonse, hvor garantier framgår allerede i søkefeltet. Dette sammen med øvrige løsninger for kjøper, anslår vi vil sørge for et totalprisbilde som gjør det lønnsomt for deg å bruke oss som salgskanal. Du velger da selv om du vil bruke bilen fram til salg, eller om du vil sette den inn i smakfulle lokaler hos oss.

Om du har bestilt ny Tesla, er vi behjelpelig med finansiering også på denne! Vi har også ordninger med mellomfinansiering om du ønsker å kjøpe ny bil før den gamle er solgt.

Vi tilbyr:
- profesjonell annonse
- forhandlergaranti i søk
- innbytte
- finansiering
- forsikring
- transport over hele landet til gunstige priser
- eksport hvor alt ivaretas av oss
- "no cure, no pay"
- m.m.

Ring oss for en hyggelig bilprat, eller send epost for mer informasjon!