I samarbeid med: 

Vi hjelper deg!

Garanti

Vi tilbyr inntil 3 års landsdekkende garanti på nesten
alle våre biler!

Ta kontakt for mer informasjon.

Finansiering

Enten du kjøper bil gjennom oss, privat, eller til og med hos en annen forhandler, kan vi være behjelpelig med finansiering. Vi har gode avtaler med flere leverandører, og kjenner både bilbransjen og finansbransjen godt.

Forsikring

Vi kan tilby markedets beste forsikring, til en svært god pris. Her vil vi i de fleste tilfeller kunne tilby dekning ved havari av motor, girkasse og drivlinje, i tillegg til vanlig kaskoforsikring, til en svært rimelig pris.

Felger/dekk

Vi har gode priser på felger og dekk hos de fleste leverandører, både lokalt og nasjonalt. Vi kan ordne med både dekk og felger i nesten alle dimensjoner, for en fornuftig pris! Sjekk med oss, og vi hjelper deg til det du trenger.

Verkstedtjenester

Vi har samarbeidsavtale med flere verksted-kjeder, og kan gi deg gunstige priser på det du trenger å få utført. Her inngår tjenester som service, reparasjoner, lakkering, rens/polering, m.m.

Oppgraderinger

Ønsker du å freshe opp bilen din litt? Her kan selv små påkostninger gjøre store forskjeller! Vi har samarbeidsavtale med flere dele-leverandører, og kan gi deg gunstige priser på deler og arbeid, samt rådgi deg på hva som er lurt å gjøre.

Rådgivning

Bilmarkedet kan være en vanskelig jungel å forholde seg til. Vi kan bidra med over 20 års erfaring, så du slipper å verken løpe risiko, eller sette deg inn i alt som angår bil. Vi tilbyr i tillegg tilstandstester, garantiordninger, m.m.